Fixa det bästa unicornkalaset för barnen

Under de senaste åren har barn, särskilt små flickor, blivit som besatta av enhörningar. Allt ska vara unicorn, inte minst kalasen. Det finns massor av roliga och fina sätt att organisera ett unicorn-party på. Om du som är pappa känner dig lite lost kommer du nu att få all information du behöver. Kalaset kommer inte bara att bli lyckat – du kommer dessutom bli röstad till världens bästa pappa!

När det kommer till unicorns så tänk glitter och pastell! Du kan hitta allt för ett lyckat unicorn kalas online, både när det kommer till mat och dekoration. Det behöver inte alls kosta mycket men däremot är det viktigt att det genomgående motivet är enhörningar och att allt, som sagt, går i glitter och pastell. Några exempel på saker du kan låta ingå i unicorn-tema är

  • Dekorationsföremål
  • Mat och godis
  • Musik
  • Kläder

Dekorera i unicorn stil

Oavsett om kalaset ska vara inomhus eller utomhus finns det många roliga detaljer som förhöjer unicorn-temat. Ett tårtljus och cake-toppers med enhörningar kan sättas både på födelsedagstårtor och cup cakes. Drickan kan serveras i vanliga muggar eller glas, men med spiralformade, rosa sugrör med en enhörning på toppen blir allt så mycket roligare. Fördelen med dessa dekorationer är att även om några av barnen lider av matallergier och kanske ska serveras special mat och dryck så får de ändå 100% unicorn tema i allt. Det är också kul att dela ut unicorn-diadem som lyser i mörkret – en rolig present som barnen kommer att uppskatta långt efter när kalaset är över.

Ett litet extratips för den som har barn som är kinkiga med maten är att dekorera den på ett kul och inbjudande sätt. Även om det inte vankas kalas, kan något så enkelt som en unicorn-dekoration göra vardagsmaten mycket mer lockande för de små.

Glöm inte killarna

Det är inte bara småtjejer som gillar unicorns. För killar är de också spännande och fina, och därför efterlyser många föräldrar mer glitter och magi för sina söner. En kul aktivitet på unicorn-kalaset kan vara att låta barnen dekorera sina t-shirts eller byxor med glitter och färgpennor som är specialgjorda för textil. På så sätt får varje barn göra som hen vill med hur mycket unicorn de egentligen vill ha.