Så får du pengarna att räcka

I takt med att priserna ökar så blir det allt svårare för familjer och ensamstående föräldrar att klara sig ekonomiskt. Många känner sig stressade över att de inte lyckas spara pengar till sig själva eller barnen. Det är även en stress att inte ha några sparade pengar ifall oväntade utgifter skulle uppstå.

Skulle olyckan vara framme så kan ett alternativ vara att ta ett lån. Idag finns det många olika typer av lån att välja mellan. Du kan till exempel låna här och få tillgång till en flexibel kontokredit. En fördel med denna kontokredit är att du endast betalar för den summa du använder. Du kan även själv bestämma takt och summa för återbetalning. På så sätt är kontokredit som ett kreditkort fast online.

Viktigt att vara uppmärksam

När du granskar långivare är det viktigt att titta på lånevillkor och avgifter. Många långivare bakar in avgifter i sina låneerbjudanden. Det kan vara svårt att upptäcka dessa om du inte är uppmärksam. Tar du ett lån med höga avgifter kommer du att få betala mycket mer än vad du lånade. Beroende på din ekonomiska situation kan det i värsta fall försämra din ekonomi. Speciellt som ensamstående förälder kan det bli kämpigt att betala tillbaka lånet i tid. För dig som ändå behöver ta ett lån finns det lite saker som du kan göra för att förbättra ekonomin.

Olika typer av lån

Det finns olika typer av lån som du kan ansöka om. Innan du ansöker är det viktigt att du kontrollerar vilka kriterier som långivaren har. Det är bara att din kreditvärdighet påverkas negativt om du har för många låneansökningar. Beroende på kreditvärdighet kan du antingen ha många lånemöjligheter eller väldigt begränsade möjligheter. Har du bra kreditvärdighet kan du oftast få lån med låg ränta och låga avgifter. För dig som har dålig kreditvärdighet kan det vara så att det endast finns sms-lån eller snabblån tillgängligt. Denna typen av lån är populärt men många har också svårigheter att betala tillbaka sina lån.

Fördelar med kontokredit

Kontokredit ger dig flexibel återbetalning där du endast betalar för den summa som du har använt. Många människor känner sig oroliga för stigande priser och högre levnadskostnader. Behöver du låna är det viktigt att endast låna det som du har råd att betala tillbaka. Det finns många sätt att spara pengar på och ett tips är att se över kostnader som sker i vardagen . Oförutsägbara utgifter kan dock uppstå och då kan det vara bra att ha kontokredit.

  • Flexibel återbetalning med kontokredit
  • Bra med kontokredit vid oförutsedda utgifter
  • Flexibel återbetalning

Ansök enkelt online

Nuförtiden behöver du inte ens besöka ett bankkontor för att ansöka om lån. Många banker har tagit bort sina bankkontor och allt fler låntagare söker sig till privata långivare. Just privata långivare kan ha lägre kriterier än vad de traditionella bankerna har. Du kan ansöka om lån online och få svar inom några minuter. Detta är tillgängligt tack vare att du identifierar dig med hjälp av BankID. På så sätt vet långivaren att det verkligen är du som ansöker om lån.